WhatsApp

Gizlilik Politikası

EBA GARAJ

GİZLİLİK POLİTİKASI

Son Güncelleme Tarihi: 07.02.2022

www.kidolog.com alan adı web sitesinin (kısaca “Site” olarak anılacaktır) ve “Kidolog” markası tüm hakları sadece ve yalnızca EBA Garaj Anonim Şirketi’ne (kısaca “Şirket veya EBA Garaj” olarak anılacaktır) aittir. EBA Garaj olarak bu politikayı hazırlamamızdaki amaç sizlerin sitemizi, ürün ve/veya hizmetlerimizi kullanırken güvenli ve eksiksiz bir şekilde hizmet almanızı sağlamaktır. EBA Garaj, üyeleri, iş ortakları tarafından Site üzerinden elektronik ortamda veya sair şekillerde kendisine iletilen kişisel bilgileri, yaptığı sözleşmeler ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilerle paylaşmaz. Bu politika kapsamında üyelerimizin kişisel verileri tamamen 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile uyumlu bir şekilde işlenmektedir. Çerez politikamız ve Aydınlatma Metnimiz işbu Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasıdır. Çerez politikası için https://kidolog.com/sozlesmeler/cerez-politikasi , Aydınlatma Metni için ise https://kidolog.com/sozlesmeler/aydinlatma-metni adreslerine göz atabilirsiniz. Bizler sizin için buradayız!

Verilerinizin güvende olduğundan emin olmak adına sadece sizler için hazırlanan lütfen bu Politika’yı sonuna kadar okuyunuz.

Bu Gizlilik Politikası şunları tanımlar:

  • Sizin hakkınızda kişisel verilerinizi neden topladığımızı,
  • Hangi kişisel verilerinizi işlediğimizi,
  • Kişisel verilerinizi kimlerin görebileceğini,
  • Kişisel verileriniz ile ilgili sahip olduğunuz hak ve seçenekleri,
  • Kişisel verilerinizi nasıl koruduğumuzu

 

Gizlilik Politikası burada toplu olarak Hizmet ve/veya Ürün olarak adlandırdığımız Şirket’in Aracı Hizmet Sağlayıcı sıfatı ile sizlere sunmuş olduğu Ürün ve/veya Hizmet’i; Şirket’in Ürün ve/veya Hizmetleri’ni; Danışmanlar ile gerçekleştirdiğiniz Ürün ve/veya Hizmetler için geçerlidir. www.kidolog.com adresine yeni bir versiyon göndererek bu Gizlilik Politikası’nı periyodik olarak güncelleyebiliriz. Herhangi bir somut değişiklik yaparsak, değişikliğin yürürlüğe girmesinden önce Hizmet'e bir bildirim göndererek veya paylaştığınız ve kabul ettiğiniz bildirim yöntemleri ile sizi bilgilendireceğiz. Önemli değişiklikler yapacak olursak sizi, değişiklikler yürürlüğe girmeden önce Hizmet’te bir bildirim yayınlayarak yürürlükteki yasaların gerektirdiği şekilde bilgilendireceğiz. Hizmet’i yürürlük tarihinin ardından kullanmaya devam ettiğinizde, yeni Gizlilik Politikası geçerli olacaktır.

Bize Ulaşın

Veri korumayla ilgili sorularınız varsa veya kişisel verileriniz ile ilgili sorunların çözülmesi için talepte bulunacaksanız, öncelikle bizimle Whatsapp Destek Hattından veya Bize Ulaşın bölümünde bulunan İletişim Formu üzerinden iletişim kurmanızı tavsiye ederiz, böylece size daha hızlı yanıt verebiliriz.

Her türlü sorunuz için haftanın 7 günü 09:00 – 23:59 mesai saatleri içerisinde;

  • E-posta           : info@kidolog.com
  • Telefon           : +90(850) 840 11 39
  • WhatsApp      : +90(850) 840 11 39

EBA Garaj Kimdir?

Yaşama katılabilecek en güzel değerin bir insan yetiştirmek olduğu düşüncesiyle kurduğumuz Kidolog, gebelik öncesi ve sonrası dönemlerde ebeveynlere 11 farklı kategoride 7/24 güvenli danışmanlık hizmeti veren online platformdur. Uzman kadrosunun, ebeveynlerle iş birliği halinde yürüttüğü çocuk gelişim sürecinin, geleceğe umutla bakan mutlu nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlaması Kidolog olarak en büyük hedefimizdir.

Kidolog Kurucu Ortak ve Ceo’su Eray Uğurelli’nin baba olmasıyla Kidolog serüvenimiz başladı. Babalık sürecinde kızının anne sütüyle beslenmesinde yaşadığı problemler nedeniyle, sosyal medyada araştırıp bulduğu bir emzirme danışmanından seanslar satın aldı. Sonrasında bu seansların işe yaradığını gören Eray Uğurelli, Kurucu Ortak Burak Candan ile böyle bir hizmetin güvenli ve alanında uzman olduğuna dair şüphe bırakmayan profesyoneller tarafından yapılması gerektiğini düşündü. Danışanların emin ellerde hizmet aldığı, hiçbir güvenlik şüphesinin olmadığı Kidolog’u bu sayede kurmaya karar verdi...

Kidolog olarak kurulduğumuz günden itibaren binlerce aileye hizmet verdik. Her geçen gün daha çok aileye hizmet vererek büyümeye devam ediyoruz.

Gizliliğinize Neden Bu kadar Önem Veriyoruz?

EBA GARAJ ANONİM ŞİRKETİ olarak, Türk mevzuatı başta olmak üzere, hukuka ve kanunlarına bağlı, bilhassa kullanıcılarımızı ve iş birliği yaptığımız ortaklarımıza karşın hassas davranış sergilemeye yönelik, hukukun üstünlüğüne inanan kurumsal yapıdır. Bu doğrultuda, özellikle kullanıcılarımızın ve iş birliği yaptığımız ortaklarımızla olan hukuki ilişkilerimizde, Danışmanlar ile gerçekleştirdiğiniz görüşmelerde, Şirket tarafından sağlanan Aracı Hizmet Sağlayıcılığı faaliyetinde gizliliğe özen göstermekteyiz.

Bu gizlilik politikası, Şirket Aracı Hizmet Sağlayıcısı sıfatı ile gerçekleştirdiği Ürün ve/veya Hizmetler’de; Şirket’in Ürün ve/veya Hizmetleri’ni; Danışmanlar ile gerçekleştirdiğiniz Ürün ve/veya Hizmetler’de (“Ürün ve/veya Hizmetler”) Kişisel Verilerinizi nasıl toplayıp işlediğimizi, iş birliği yaptığımız ortaklar ve kullanıcılarımızla aramızdaki hukuki ilişkide mevcut gizliliğe ilişkin hususları açıklamaktadır. Ürün ve/veya Hizmetler, veri toplayabilecek, depolayabilecek ve/veya işleyebilecek şekilde tasarlanmıştır. EBA Garaj, çeşitli yazılım bileşenlerin (web uygulamaları ve siteler, Kidolog Ana Portalı, KİDOMEET ve Kidoblog oluşmaktadır. Ürün ve/veya Hizmetlerimiz, dünya çapındaki çeşitli ülkelerde bulunan kaynaklar ve sunucular kullanılarak sağlanacak ve bunu yaparken cihazınızdaki yazılım ve bilgilerinize erişilebilecektir. Ürün ve/veya Hizmetlerimiz, kendi gizlilik politikalarına sahip başka şirketlerin web sitelerine ve hizmetlerine erişebilir.

EBA Garaj, başka şirketlerin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir, dolayısıyla söz konusu şirketlerin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

Belirli kişisel veri kategorilerini EBA Garaj’a sağlamamayı tercih edebilirsiniz. Ancak, bu tür verileri EBA Garaj’a sağlamamayı seçerseniz, hizmetlerimizin güncellemelerini ya da tüm işlevlerini size sağlayamayabiliriz veya sorularınıza yanıt veremeyebiliriz.

Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?

Toplanan kişisel verileriniz, Kanun tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir:

  • Şirketimiz tarafından sunulan mal ve hizmetleri tanıtmak, üyeleri tanımak ve iletişimi arttırmak, imajı arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşterilere özel promosyon /tanıtım /kampanya ve duyurular hazırlanması ve gönderilmesi, ürün ve hizmetlerin kullanımına ve/veya ödeme koşullarına ilişkin olarak yapılacak değişiklerin bildirilmesi, müşteri anketi, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, istatistiksel çalışma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde kullanmak,                
  • Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirket’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası,
  • Şirket’ in ve Şirket’le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini,
  • İlgili mevzuat hükümleri gereği akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek, yasal yükümlülüğü yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek,
  • Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak,
  • Şirketimiz tarafından sunulan mal ve hizmetleri tanıtmak, üyeleri tanımak ve iletişimi arttırmak, imajı arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşterilere özel promosyon /tanıtım /kampanya ve duyurular hazırlanması ve gönderilmesi, ürün ve hizmetlerin kullanımına ve/veya ödeme koşullarına ilişkin olarak yapılacak değişiklerin bildirilmesi, müşteri anketi, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, istatistiksel çalışma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde kullanmak,                
  • Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirket’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası,
  • Şirket’ in ve Şirket’le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini,
  • İlgili mevzuat hükümleri gereği akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek, yasal yükümlülüğü yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek,
  • Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak.

Ayrıca, sizlere daha iyi bir Ürün ve/veya Hizmet deneyimi sunabilmek ve Ürün ve/veya Hizmetlerimizin işlemesini sağlamak için verilerinizi farklı işletme amaçlarıyla da kullanıyoruz. Aramızdaki Üyelik ilişkisini sağlıklı bir şekilde uygulamak amacıyla ve aşağıdakiler için gerekli verileri işliyoruz:

  • Hesaplar oluşturmak ve Danışmanlarımız ile gerçekleştireceğiniz görüşmeler için ödeme yapmanızı ve Ürün ve/veya Hizmetlerimizden faydalanmanızı sağlamak
  • Hizmeti Yönetmek
  • Ödemeleri doğrulamak ve onaylamak
  • Talep ettiğiniz Ürün ve/veya Hizmetler’i sağlamak ve sunmak
  • Size Hizmet ile bağlantılı bildirimler göndermek
  • Ürün ve/veya Hizmeti EBA Garaj tarafından Ürün ve/veya Hizmetleri edinen bilinçli ebeveynlere/Ürün ve/veya Hizmetlerden faydalananlara (kısaca “Kidoveyn” olarak anılacaktır) daha uygun hale getirmek için.

Bunun yanında, siz değerli Kidoveynlerimize harika bir Ürün ve/veya Hizmet sunmak amacıyla aşağıdakiler için gerekli verileri toplamak ve işlemek meşru menfaatimizedir:

  • Kidoveyn profillerini güncellemek ve geliştirmek
  • Danışman profillerini güncellemek ve geliştirmek
  • Ürün ve/veya Hizmet deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek
  • Sizinle ilişkilerimizi yönetmek
  • Ürün ve/veya Hizmet’in bir parçası olarak sosyal özellikler sunmak
  • Ürün ve/veya Hizmet deneyiminizi özelleştirmek
  • Yorum ve sorularınıza yanıt vermek ve destek hizmeti sağlamak
  • Size Ürün ve/veya Hizmet yanı sıra diğer Kidolog E-bülten ve hizmetlerde EBA Garaj olarak teklifleri sunmak
  • Size güncellemeler, güvenlik uyarıları ve destek mesajları gibi ilgili bilgileri göndermek
  • Diğer Danışmanlar ile iletişim kurmanızı sağlamak
  • Kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek için.

Size Ürün ve/veya Hizmetlerimizin yanı sıra başka yerlerde (e-posta da dahil) kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek amacıyla aşağıdakiler için gerekli verileri işlemek meşru menfaatimizdendir:

  • Hizmet ve çevrimiçi davranışlarınızla bağlantılı olarak eriştiğiniz içeriği izlemek
  • Reklamlarımızı ve Ürün ve/veya Hizmeti sunmak, amaçlamak ve iyileştirmek için
  • Hizmetin güvenli ve adil kalmasını sağlamak için

Kişiselleştirilmiş reklamları almamayı nasıl seçeceğiniz hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki "Haklarınız ve Seçenekleriniz" bölümüne bakın.

Ürün ve/veya Hizmet sırasında, tüm Kidoveynlerimiz arasında eşit şartlar oluşturmak bizim için birinci önceliktir. Kabul edilebilir Kullanım Koşulları hakkında daha fazla bilgi için, https://kidolog.com/sozlesmeler/mesafeli-satis-sozlesmesi uzantısında bulunan EBA Garaj Mesafeli Satış Sözleşmesi'ne bir göz atın.

Hizmetin ve sosyal özelliklerinin güvenli ve adil kalmasını sağlamak, dolandırıcılıkla mücadele etmek ve diğer yollarla kabul edilebilir kullanımı sağlamak amacıyla aşağıdakiler için gerekli verileri işlemek meşru menfaatimizedir:

  • Ürün ve/veya Hizmet’in ve sosyal özelliklerinin kullanımını analiz etmek ve izlemek
  • Otomatik veya manuel olarak konuşmaları makul hale getirmek
  • Dolandırıcılık yapan veya uygunsuz davranan üyelere karşı gerekli adımları atmak
  • Analiz etmek, profil oluşturmak ve kategorize etmek için.

Yukarıdaki durumların tümünde, toplanan verileri analiz edebilir, profil oluşturmak için kullanabilir ve kategorize edebiliriz.

Eğer onay verirseniz, onayınız ile verilerinizi başka amaçlar için de işleyebiliriz.

Hangi Verilerinizi İşliyoruz?

Öncelikle belirtmek isteriz ki tüm derdimiz sizleri daha iyi tanımak ve bunun için doğru bir profil çıkarmaktır. EBA Garaj olarak gerektiğinde sizlerin IP adreslerinizi tespit etmekte ve bunu kullanmakta olduğumuzu bildirmek isteriz. IP adresleriniz, sizleri genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilmektedir.

Üyelik veya Site üzerindeki çeşitli formların doldurulması ve oylamaların yapılması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (ad-soyadı, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) Şirket’e vermeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başlıca işlenen verileriniz;

Veri Türleri

Örnekleri

Kimlik Bilgileri

Ad-Soyad…

Kidoveyn Bilgileri

Adı veya etiketi, şifresi

Profil Bilgileri

Profil fotoğrafı vb. kişiselleştirmeler

İletişim Bilgileri

Telefon-Adres…

Finansal Bilgi

Kredi Kartı Bilgileri

Kullanıcı Bilgisi

Konum Bilgileri

IP Adresi…

Davranış/ Profil Bilgileri

Ürün yorumları, sosyal medya bağlantılarımız, çerez bilgileri.

 

 

 

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7. maddesi gereğince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Bize vermeyi tercih ettiğiniz diğer veriler;

Veri Türleri

Örnekleri

Ödeme hizmeti sağlayıcılarımız

Tüm ödeme işlemleriyle bağlantılı olarak ödeme bilgilerinizi toplar.

 

 

 

Otomatik olarak topladığımız veriler;

Veri Türleri

Örnekleri

Üyelik bilgileriniz

Adı veya etiketi, şifresi,

IP adresiniz ve mobil cihaz tanımlayıcıları

Cihazınız veya reklam ID'niz

Cihazınız hakkındaki veriler

Cihaz adı ve işletim sistemi, tarayıcı türü ve dil, internet hizmet sağlayıcısı ve telefon operatörü

Çerezlerle ve benzer teknolojilerle topladığımız veriler

Ne kadar süredir Site’de bulunduğunuz, Site’nin hangi sayfalarına ziyaret ettiğiniz

Yaklaşık konum verisi,

 

Ürün ve/veya Hizmet’e ilişkin bilgiler

Aldığınız seans sayısı, tercih ettiğiniz Danışman bilgileri, satın alınan Ürün ve/veya Hizmet bilgileri

 

 

 

İş ortaklarımız aracılığıyla topladığımız veriler;

Veri Türleri

Örnekleri

Demografik veriler

IP adresinizin hassas olmayan konumunu belirlemek için

Dolandırıcılığa karşı veriler

 

Ödeme hizmet sağlayıcılarından gelen veriler

Ödeme doğrulama verileri

Size daha iyi hizmet sağlayabilmemiz için reklam veya analiz amaçlı veriler

Anketler

Yaklaşık konum verisi,

 

Ürün ve/veya Hizmet’e ilişkin bilgiler

Aldığınız seans sayısı, tercih ettiğiniz Danışman bilgileri, satın alınan Ürün ve/veya Hizmet bilgileri

 

 

 

Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. Maddesinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir. Bu amaçların dışında herhangi bir nedenle verilerinizi işlememizin ve aktarmamızın mümkün olmadığını tekrar belirtmek isteriz.

Kişisel Verilerinizi Aktarıyor Muyuz?

EBA Garaj tarafından talep edilen bilgiler ve/veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler ve/veya Site üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; EBA Garaj ve iş birliği içinde olduğu kişiler tarafından, Danışmanlar da dahil olmak üzere, EBA Garaj üyeleri ve kullanıcıları ile yaptığı sözleşmeler ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da üyelerin ve kullanıcının kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir. info@kidolog.com’dan gönderilen e-postaların tarafınıza gönderilmesini istemiyor iseniz info@kidolog.com adresine e-posta göndererek e-posta gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

EBA Garaj, Site dahilinde başka sitelere link verebilir. EBA Garaj, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde EBA Garaj yetkilileri, hissedarlarımız, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile kanunen yetkili özel kurumlar ile paylaşılabilecek, bu amaçlarla sınırlı olarak Kanun m.9’da işaret edilen usul esaslar ile Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararları çerçevesinde yurt dışına aktarılabilecektir. EBA Garaj, işbu Gizlilik Politikası’nda aksi belirtilmedikçe kişisel ilgilerden herhangi birini EBA Garaj’ın iş birliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen sınırlı durumlarda EBA Garaj, işbu “Gizlilik Politikası” hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumları tahdidi olarak saymak gerekirse, şöyledir;

A. Yetkili hukuki otoriteler tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. gibi hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının;

B. Kidolog üyeleri ve kullanıcıları ile yaptığı sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmasının;

C. Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesinin ve

D. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerdir.

 

Verilerinizin Aktarıldığı Yerler:

Şirket/Kurum

Aldığımız Hizmet/Sebebimiz

PayTR Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş

Aracı ödeme kuruluşu

İnomera

Kullanıcı hareketleri analizi

Efilli Yazılım San. Tic. Ltd. Şti.

Çerez onaylarının ve retlerinin alınması

 

 

 

 

 

 

 

Kişisel Verilerinize Kimler Erişebilir?

Kişisel verileriniz yurt dışına aktarılmamaktadır. Ancak aşağıdaki durumlarda verilerinize, EBA dışında diğer taraflarca erişilebilir:

Diğer kullanıcılar;

Sosyal özellikler Ürün ve/veya Hizmetlerimizin merkezi bir bileşenlerindendir. Forum sayfamızdan, değerlendirme/yorum sayfamızdan başka kullanıcılar ile iletişime geçebilir, örneğin Danışmanlarımıza, Ürün ve/veya Hizmetlerimize ilişkin görsellere yorum yapabilir, etkileşime geçebilirsiniz.

Danışmanlarımız;

Danışmanlarımız profil verilerinizi görebilir ve gönderdiğiniz mesajları okuyabilir. Ancak Danışmanlarımız sizlerin iletişim bilgilerinizi göremez. Sadece Profil Bilgileriniz doğrultusunda kişisel bilgilerinizi görüntüleyebilirler. Profil Bilgilerinin kişisel bilgileriniz doğrultusunda olmasından kaynaklı aktarılan veride, kişisel verinin alenileştirilmiş olması sebebiyle EBA Garaj’ın bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Danışmanlar ile gerçekleşen görüşmeler tamamen gizlidir ve bu görüşmeler EBA Garaj tarafından işlenmemektedir.

Hizmet sağlayıcılarımız

EBA Garaj, Ürün ve/veya Hizmet’i sağlamamıza yardım eden tedarikçilere sahiptir. Bu tedarikçiler, Ürün ve/veya Hizmet’i sunmak ve görevleri gerçekleştirmek amacıyla (reklam gösterme, analiz ve dolandırıcılığı önleme) yalnızca EBA talimatları uyarınca ve bunlara göre verilerinizi işler.

Diğer şirketler ve kamu yetkilileri.

Ödemeleri doğrulamak (PayTR gibi ödeme sağlayıcılarıyla) ve dolandırıcılık ve yasa dışı faaliyetle mücadele etmek için, diğer şirket ve kuruluşlarla veri işleyebilir ve paylaşabilir ve verileri yasal talepler olması halinde kamu yetkililerine verebiliriz.

Aynı zamanda verilerinizi onayınıza bağlı olarak, yasalara uymak veya kişisel hakları mülkiyeti veya bizim, Kidoveynlerimizin veya diğer kişilerin güvenliğini korumak amacıyla ifşa edebiliriz.

Reklamcılık ve Sosyal Medya ortakları.

Hizmet; ortaklarımızdan sosyal medya etkileşim araçları, ara yüz program uygulamaları aracılığıyla veya yazılım geliştirme kitleri aracılığıyla sunulan özellikler gibi özellikler barındırır. Bu ortaklar verilerinize erişebilir ve kendi gizlilik politikaları uyarınca bunları kullanabilir.

Bu ortakların veri işleme uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, gizlilik politikalarını incelemenizi öneririz. Bu ortaklar, aktivitelerinizle ve cihazınızla ilgili (ör. IP adresiniz, mobil tanımlayıcılar, ziyaret ettiğiniz sayfa/sayfalar, konumunuz, saat) verilere erişebilir. Ayrıca sizinle ilgili topladığımız verileri üçüncü taraf reklam ortaklarıyla birleştirerek paylaşabiliriz. Söz konusu reklam ortakları, bu verileri (ve diğer hizmetlerden toplanan benzer verileri) kendi ağları içindeki üçüncü taraf hizmetlerini ziyaret ettiğinizde size hedefli reklam sunmak amacıyla kullanabilir. Bu ortaklar, kendi gizlilik politikaları uyarınca hareket edebilir. Bu uygulama genelde “ilgi alanına dayalı reklam” veya “online davranışsal reklam” olarak adlandırılır. Kişisel verilerinizi üçüncü taraf reklam ortaklarıyla paylaşmamayı tercih ediyorsanız aşağıdaki “Haklarınız ve Seçenekleriniz” bölümündeki talimatları takip edebilirsiniz.

Uluslararası veri aktarımları

Uluslararası Danışmanlar aracılığıyla Ürün ve/veya Hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, yapılan görüşme talepleri, randevu süreci gibi konularda kişisel verilerinizin paylaşılması gerekebilir. Farklı ülkeler, ülkenizdekinden farklı veri koruma yasalarına sahip olabileceğinden, işbu Gizlilik Politikasında açıklanan şekilde verilerinizin korunması için uygun tedbirlerin alınmasını sağlamak amacıyla gerekli adımları atarız. Kullanabileceğimiz uygun tedbirler arasında, AB Komisyonu tarafından onaylanan standart sözleşme maddeleri ve diğer yasal tedbirler bulunmaktadır.

Bizlerle Korumadasınız!

Kişisel bilgilerinizi kesinlikle özel ve gizli tutmayı; bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt ederiz. EBA Garaj gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, Site’ye ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerinizin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, EBA Garaj’ın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

EBA Garaj, kullanıcılara ve kullanıcıların Site’yi kullanımına dair bilgileri, çerez (Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen çerezler, ana bellekte saklanmak üzere, bir web sitesinin, kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası, bir web sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak, internetin kullanımını kolaylaştırır. Kısacası sunucu bir sonraki kullanımız da sizin tercihlerinizi hatırlar. Çerezler, bir web sitesini kaç kişinin kullandığı; bir kişinin web sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve sitede ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde etmek amacıyla kullanılabilir. Ayrıca, kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış kullanıcı sayfalarından, dinamik olarak izinli pazarlama mesajı ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Çerezler, ana bellekten veya kullanıcıların e-mail adresinden veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için oluşturulmamıştır. Çerez kullanımı zorunlu olmamakla beraber kullanıcılar dilerse, çerezlerin alınmamasını veya çerez işlenmesi halinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde, tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

Hangi Çerezleri Kullanıyoruz?

Analiz yapmak, hedefe dönük reklamlar sunmak ve dolandırıcılığı önlemek için tanımlama bilgileri ve benzer teknolojileri kullanırız. Tanımlama bilgileri ve benzer teknolojiler, bize ve ortaklarımıza Ürün ve/veya Hizmet içinde tercihlerinizi kaydetme ve aktivitelerinizi takip etme olanağı verir. Ortaklarımızın kendi gizlilik politikaları uyarınca hareket edebileceğini lütfen unutmayın.

Bu işlemlerle amacımız: dolandırıcılığı tespit etme ve önleme; kullanıcıların Ürün ve/veya Hizmet’i bir cihazda kullanmasını ve daha sonra bıraktığı yerden başka bir cihazda sorunsuz şekilde devam etmesini sağlama; analiz, kişiselleştirme ve ilişkilendirme; bilinen veya tahmin edilen tüm cihazlarda kullanıcıya aynı reklamın gösterilme sayısını sınırlandırma; ve/veya tüm cihazlardaki tarayıcı modellerinden elde edilen verilerle cihazlarda kişiselleştirilmiş reklamlar sunmaktır.

Daha fazla bilgi için https://www. https://kidolog.com/sozlesmeler/cerez-politikasi adresini ziyaret edin. Tarayıcı ayarlarınızdan çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz ancak bu durumda Ürün ve/veya Hizmet’in bazı özellikleri düzgün çalışmayabilir.

Zorunlu Çerezler

Bu çerezler zorunludur ve EBA Garaj Anonim Şirketi İnternet sayfalarından kaldırılamaz. Kalıcı çerezler ziyaretçilerin tercihlerini hatırlatır ve tarayıcı vasıtasıyla bilgisayarınızda veya telefonunuzda depolanır.

Tercih Çerezleri

Bu çerezler sizlerin site ve uygulama üzerindeki tercihlerini ve seçimlerinizi hatırlayarak sitemizde sunulan hizmetlerin sizin için kişiselleşmesini sağlamaktadır.

Sosyal Medya Çerezleri

Bu çerezler sizlerin sosyal medya kullanımlarınız hakkında bilgilerin toplanmasını sağlar.

Performans ve Analiz Çerezleri

Bu çerezler sayesinde sitemizi ve uygulamalarımızı kullanımınızı ve performans analizi yaparak sizlere verdiğimiz hizmetleri daha iyi hale getirebiliyoruz.

Hedefleme veya Reklam Çerezleri

Bu tür çerezler kullanıcıların tanınması ve profillemesi, reklam ve pazarlama faaliyetlerinin hedeflenmesi ve içeriğin özelleştirilmesi amacı ile kullanılmaktadır.

 

 

 

Haklarınız ve Seçenekleriniz

EBA Garaj kapsamında E-Bülten e-postalarını almak amacıyla E-Bülten Üyeliği oluşturabilirsiniz.

E-bülten Üyeliği almamayı da seçebilirsiniz. Bahsi geçen iletişimlerdeki talimatları takip ederek bizden gelen E-bülten e-postalarını almayı bırakabilirsiniz. Hizmet, Hizmet Şartları veya bu Gizlilik Politikası gibi konular hakkında pazarlama amacı olmayan iletişimler almaya devam edebileceğinizi lütfen unutmayın.

Ayrıca verilerinizi düzeltme, sildirme, verilerinizi kullanma ve paylaşma şeklimize itiraz etme ve verilerinizi paylaşma şeklimizi kısıtlama hakkına da sahipsiniz. İzninizi istediğiniz zaman geri alabilirsiniz.

Tüm taleplere makul bir süre içerisinde yanıt veririz. Sizi memnun edecek şekilde henüz ilgilenmediğimiz çözülmemiş bir gizlilik veya veri kullanım sorunuz varsa çözülmemiş şikayetler için info@kidolog.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Veri sahibi olarak yukarıda belirtilen haklarınızdan herhangi birini kullanmak isterseniz lütfen yukarıdaki “Bize Ulaşın” bölümünde belirtilen destek seçeneklerini kullanın. Tüm taleplere yürürlükteki yasalar çerçevesinde yanıt verilir. Gizliliğinizi korumak için talebinizi yerine getirmeden önce alışveriş faturası veya diğer hesap bilgilerini sorabilir, üyelik hesabınızla e-posta adresinizi bağlamanızı isteyebilir veya Hizmetlerimiz üzerindeki aktiviteleriniz hakkında size soru sorarak kimliğinizi doğrulamak için ilave adımlar ekleyebiliriz.

Verilerinizi Nasıl Koruyoruz?

Güvenli bir Ürün ve/veya Hizmet deneyimi sağlamak için, verilerinizi izinsiz erişime, kaybolma, uygunsuz kullanım veya değiştirilmeye karşı korumak amacıyla, sürekli olarak idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri geliştiriyor ve uyguluyor; bu şekilde güvenlik tedbirlerini sağlıyoruz.

Verilerinizi, hesabınız etkin olduğu ya da size Ürün ve/veya Hizmetin sağlanması için gerekli olduğu sürece saklarız. Örneğin kullanılmayan Kidoveyn hesaplarının kimliğini periyodik olarak gizleyebilir ve gerekli olmayan verileri düzenli olarak araştırabilir ve bunların kimliğini gizleyebiliriz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı talep etmeniz durumunda, yerel yükümlülüklerimizi yerine getirmek, uyuşmazlıkları gidermek ve sözleşmelerimizi uygulamak gibi meşru ticari çıkarlarımız için gerekli süre boyunca verilerinizi saklayacağımızı lütfen göz önünde bulundurun.

 

Ebeveynlere özel bilgiler

Çocuklarınızdan bilerek Kişisel Veriler toplamayız. Ancak Şirket politikası gereği, kanunların çocukların Kişisel Verilerini toplamadan, kullanmadan veya ifşa etmeden önce ebeveyn ya da vasi izni gereken durumlarda kanuna uyulur. Çocukların gizlilik ihtiyaçlarını koruma amacına bağlıyız ve ebeveynlere ve vasilere çocuklarının çevrimiçi aktiviteleri ve ilgi alanları konusunda aktif bir ol oynamalarını kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çocukların çevrimiçi gizliliğinin korunması bizim için çok önemlidir. Genel olarak aşağıdaki paragrafta belirtilenler haricinde çocukların kişisel verilerini bilerek toplamaz.

Çocukların çevrimiçi gizliliğinin korunması bizim için çok önemlidir. Üyelik Sözleşmesi’nde de açıkça görüleceği üzere 18 yaşından küçük bireyler Ürün ve/veya Hizmetlerimizden faydalanamaz.

Çocuğun ebeveyni veya velisiyseniz ve çocuğunuzdan toplanan kişisel verileri gözden geçirmek veya bu bilgilerin değiştirilmesini veya silinmesini istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yukarıda belirtilen şartlara rağmen çocuğun bize kişisel veriler verdiğinin farkına varırsak bu verileri tutmak için yasal bir zorunluluk haricinde toplanan tüm kişisel veriler silinir ve çocuğun hesabı sonlandırılır ve/veya uygun duruma göre reşit olmayanlara uygun bir deneyime dönüştürülür.

Bir ebeveyn ya da vasi, çocuğunun kendi izni olmadan bize Kişisel Verilerini sağladığını öğrenirse lütfen şu adresten bizimle iletişime geçin: info@kidolog.com. Bir çocuğun bize Kişisel Verilerini sağladığını öğrenmemiz halinde bu verileri dosyalarımızdan sileriz.

Toplanan kişisel verileri gözden geçirmek veya bu bilgilerin değiştirilmesini veya silinmesini istiyorsanız yukarıda belirtilen şekilde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yukarıda belirtilen şartlara rağmen kişisel verilerin işlendiğinin farkına varırsak bu verileri tutmak için yasal bir zorunluluk haricinde toplanan tüm kişisel veriler silinir ve hesabı sonlandırılır.

Güncellemelerimiz

EBA Garaj, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini, dilediği zaman Site’de yayınlamak suretiyle, tek taraflı olarak değiştirebilir. EBA Garaj değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri, Site’de yayınlandığı tarih itibariyle yürürlüğe girer.

 

 

EBA GARAJ

ANONİM ŞİRKETİ

Yenişehir Mah. Ulubatlı Sk. Teknopark Blok No: 3 Yahşihan / Kırıkkale